Política de Privacitat de lUsuari

1. Informació que Recopilem:

Recopilem informació com el teu nom, adreça de correu electrònic i altres dades personals quan les proporcionis voluntàriament. Aquesta informació és necessària per oferir-te els nostres serveis.

2. Ús de la Informació:

La informació que recopilem té com a finalitat millorar la teva experiència amb nosaltres. No compartim les teves dades amb tercers sense el teu consentiment i les gestionem amb les màximes mesures de seguretat.

3. Accés i Control de les Dades:

Tens dret a accedir, corregir, actualitzar o eliminar les teves dades personals. Pots exercir aquests drets mitjançant els nostres canals de contacte.

4. Seguretat de les Dades:

Implementem mesures de seguretat per protegir les teves dades contra l’accés no autoritzat, la pèrdua o la divulgació. Utilitzem protocols de xifrat per assegurar-nos que la informació estigui segura.

5. Actualitzacions de la Política:

Aquesta política es pot actualitzar ocasionalment per reflectir canvis en les nostres pràctiques de privacitat. T’informarem sobre aquestes actualitzacions.

6. Contacte:

Si tens preguntes o preocupacions sobre la teva privacitat o la nostra política, posa’t en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals de suport.

Agraïm la teva confiança en nosaltres i estem compromesos a protegir la teva privacitat mentre gaudeixes dels nostres serveis.

Desplaça cap amunt